Saturday, February 07, 2015

Februari Bulan Kesihatan Seisi Keluarga

Assalamualaikum..

Lamanya tak update blog. Hmm..

Alhamdulillah.. Internet Streamyx sudah dipasang di rumah. Maka boleh lah saya online di mana sahaja, tanpa rasa bersalah. Hahaha.

TQ pada jiran saya yang sudi berkongsi password wifi beliau sepanjang ketiadaan streamyx di rumah kami ni. Hihi. Untung dapat jiran2 yang baik hati.

InsyaAllah akan update blog setiap hari mulai hari ni.
Akan berkongsi dengan anda2 akan info2, sharing dan testimoni akan produk2 Shaklee yang terhebat di pasaran Malaysia dan dunia. :D

Semoga hari ini menjadi hari yang sangat berbahagi buat semua ya.
Semoga Allah SWT murahkan rezeki yang melimpah ruah kepada semua.

Promosi bulan Februari yang AWESOME!



 


BEST kan?
Banyak sangat yang Shaklee bagi diskaun! Hihi. Haa.. kan harga barang dijangka akan naik selepas GST dilaksanakan nanti. Sebab itulah promosi berganda2 ni. Nak bagi kita simpan stok ni. :)

Jom2 borong. Share dengan kawan2 pun boleh ^__^


Hubungi untuk konsultasi percuma & maklumat lanjut: 
---------------------------------------------------
Elda Malissa
✿Shaklee Independent Distributor [ ID No : 1063253 ]
✎ PM : https://www.facebook.com/messages/healthybetteryou
✆ Contact No | :016 303 1954 @ 0163031954
✍ Blog: http://lovethepreciouslife.blogspot.com/
COD : Sekitar Sg. Petani, Seberang Jaya dan Permatang Pauh.

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease **

**Kos penghantaran adalah RM10 untuk Semenanjung Malaysia dan RM20 untuk SABAH & SARAWAK. 

** Setelah anda membeli menerusi online, boleh lah menghubungi saya untuk mengetahui cara makan suplemen yang sesuai atau juga boleh lihat pada Jadual Makan di atas :) 

** Atau jika anda ingin menikmati diskaun sehingga 25%, boleh lah mendaftar sebagai ahli shaklee :) Baca sini (link) keistimewaan menjadi ahli :)