Saturday, May 02, 2015

Mendaftar Ahli Shaklee Secara Percuma Dan Penjimatan Berganda!

Assalamualaikum & salam sejahtera.


Sesuatu yang membeliakkan mata yang Shaklee offer pada bulan ni! Rasa rugi sangat kalau lama dah sangat mengidam sirap merah ni, tapi tak ambil peluang untuk grab bulan ni!!

Banyak sangat yang Shaklee offer untuk bulan ni. Haa..
Mari mulakan dengan PROMOSI VIVIX TWIN ni dulu.


Best tak best, beli dua botol VIVIX bulan ni, bukan sahaja anda akan dapat:

☼ FREE membership yang bernilai RM69.

☼ FREE pos bernilai RM10
☼ Cash back RM45 pada bulan hadapan, malah.... anda akan mendapat.

♫ Extra 5% diskaun untuk jumlah harga kedua botol VIVIX ni. 
♫ Vitalea Iron secara PERCUMA! Nilai sebotol RM88.75 tau!


Banyak sangat penjimatan! Hampir RM370++
Wah!! Tunggu apa lagi kan? Hihi

Apa yang bestnya nak beli VIVIX yang mahal ni?? Yelah, sebotol pun harga boleh tahan kan? 

Mungkin ada antara cik/puan/encik yang pernah mendengar tentang vivix. Jom tinjau serba sedikit kenapa VIVIX ni walaupun mahal, orang tetap nak beli?

Kenapa orang suka dengan vivix? 

❤️ bantu stabilkan paras gula dalam darah - makcik sakit kencing manis patut cuba, banyak testimoni ada tentang kencing manis ( boleh minta dengan saya senarai testimoni).

❤️ bantu untuk jaga jantung yg sihat, ia berupaya menurunkan paras kolesterol dalam darah.

❤️ alternatif terbaru untuk perokok tegar. Berikan pada orang tersayang, cuba vivx untuk mereka berhenti merokok.

❤️ agen antioksidan yg 10x lbh kuat dari resveretrol. Kalau di negara luar mahal tau resveretrol ni. 
Awet muda dengan vivix, bantu perbaiki kulit muda kembali. Awet muda siapa tak nak? Dari dok cuba rawatan mahal, baik try vivix.

Klik sini untuk baca tentang --> Kelebihan dan Keajaiban Kandungan Dalam VIVIX!

Banyak lagi, tidak tersenarai. 
Opsss juga untuk bantu masalah kesuburan juga dengan perbaiki sel-sel yang rosak dengan cara paling efisyen. Nak tau lebih tanya saya.

Apalah sangat harga, tak ternilai dengan MANFAAT yang ada, tak nyesal punya!

Limited time offer only!


Hubungi untuk konsultasi percuma & maklumat lanjut: 
--------------------------------------------------- 


✿Shaklee Independent Distributor [ ID No : 1063253 ] 
✎ PM : https://www.facebook.com/messages/healthybetteryou 
✆ Contact No | :016 303 1954 @ 0163031954 
✍ Blog: http://lovethepreciouslife.blogspot.com/ 
COD : Sekitar Sg. Petani, Seberang Jaya dan Permatang Pauh

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease **

**Kos penghantaran adalah RM10 untuk Semenanjung Malaysia dan RM20 untuk SABAH & SARAWAK. 

** Setelah anda membeli menerusi online, boleh lah menghubungi saya untuk mengetahui cara makan suplemen yang sesuai atau juga boleh lihat pada Jadual Makan di atas :) 

** Atau jika anda ingin menikmati diskaun sehingga 25%, boleh lah mendaftar sebagai ahli shaklee :) Baca sini (link) keistimewaan menjadi ahli :)