Keistimewaan Mendaftar Sebagai Ahli

Keistimewaan Mendaftar Sebagai Ahli Shaklee




1) Jaminan harga TERENDAH di pasaran!

Dengan mendaftar menjadi ahli, anda boleh membeli barangan Shaklee dengan harga JIMAT. Jimat banyak mana tu? Banyak lah juga! 15-25% untuk setiap satu-satu barang! Fuiyo! Boleh cover duit postage tu. Lagi banyak anda beli sekaligus, lagi jimat lah. Pos RM10 (SM) / RM20 (SS) flat rate!! Maksudnya, tak kira berat. Anda nak beli 10 tong ESP ke, masih harga pos yang sama :) Jimat giler kan? **rasanya yang ni patut saya letak dalam point #4.. hehe. 
Lagipun, bila ada SID tu kata harga yang dia bagi tu harga ahli, betul ke harga yang anda dapat tu betul yang paling rendah dah dan harga ahli? (ini untuk kes SID jual tak ikut rules Shaklee, iaitu bukan harga pasaran! Menyebabkan persaingan tak sihat dalam Shaklee.) Anda bukan tau kan harga ahli berapa kan.? >_> (dan patut baca point #2)

2) CASH BACK/ BONUS

Makan vitamin dapat bonus, bukan best ke?? Vitamin adalah satu keperluan semua orang. Dia bukan satu produk yang kita beli hari ini, bulan depan tak beli dah… Kereta pun perlu di maintain beberapa bulan sekali.. badan kita lebih2 lagi perlu. Betul tak…
Dengan menjadi ahli, kita boleh belikan vitamin untuk anak kita, mak ayah kita, adik beradik kita dan saudara-saudara kita. Apabila kita sudah banyak membeli, jika point minimum sudah cukup, kita sudah layak untuk dapat bonusss!! Sapa yang kasi duit saja-saja tanpa tujuan, betulkan, paling kurang boleh beli untuk belanja dapur. Kalau tak dapat ahli, tak dapat semua benefit ini, kann dah rugi.. Anda beli beratus-ratus harga barang, layak dah point untuk dapat cash bonus, tapi dapat kat orang lain bonus tu, anda mestilah nak juga kan? (adakah ini berbaur dengki? Hihi. Terpulanglah nak tafsirkan)

3) Sistem Shopping Online. 

Mudah banget sih! (Tetiba bahasa indon pula ;p )
Sejak 1 Oktober 2013 Shaklee telah menggunakan sistem online 100%. Jadi amat mudah untuk semua orang untuk membeli vitamin yang mereka mahu. Tidak perlu menyusahkan orang lain dan lebih selesa untuk memilih apa yg kita mahu beli. Harga sebagai ahli pun siap tertera di skrin komputer. 
Di website http://www.shaklee.com.my/ ini juga, jika ada anak saudara kita mahu mendaftar dibawah kita, kita pun boleh daftarkan sendiri saja dengan mudah. 
Klik klik klik je, dah siap! =) Tunggu posmen datang hantar barang ke pintu rumah pula.

4) Penghantaran diuruskan oleh Pihak Shaklee.

Ini paling seronok membeli barang dengan Shaklee. Urusan pos semua dilakukan oleh mereka. Barang boleh dipos ke rumah kita, dan juga boleh dipos kepada alamat yang kita tetapkan. Tak perlu dibeli barang, kemudian pergi ke pejabat pos dan pos kan… Mudah kan??
Paling seronok, sikit atau banyak kos pos adalah tetap iaitu RM10 untuk semenanjung dan RM20 untuk Sabah dan Sarawak. Kalau pembelian kita lebih RM800, kos pos adalah percuma.. huhuh baik sungguh Shaklee ni kannn.
Jika ada kawan kita yang jauh mahu membeli, mudah saja, tak payah nak hantar jauh2, semua di uruskan oleh Shaklee.

5) Tak perlu MODAL jika mahu berniaga.

Ini bahagian yang saya rasa orang agak fobia nak join Shaklee ni. Dia fikir jadi ahli, mesti berniaga! Bukan gitu, rujuk balik #1.. Tapi, bahagian ni paling BEST untuk yang 'mata duitan'. Hehe. Best bagi mereka-mereka yang nampak opportunity nak buat duit tu! Bagaimana?
Dengan mendaftar ahli sebanyak RM75, jika ada yang ingin berniaga, tidak perlu sudah untuk mengeluarkan modal. Jika ada pelanggan mahu membeli, mereka akan bank in duit yang perlu dibayar, kemudian kita sendiri akan gunakan duit tersebut dan memesan barang dari Shaklee secara online. Mudah kan??
Dari mana datangnya keuntungan berniaga Shaklee ni? Haa.. Dari keuntungan runcit itu lah (yang ni instant dapat) dan bonus cashback dari Shaklee (yang ni dapat pertengahan bulan berikutnya). Makin banyak kita jual, makin tinggi point kita dapat, makin tinggi bonus. 

>>> Hendak mendaftar sebagai ahli? <<<

Hubungi untuk konsultasi percuma & maklumat lanjut:
---------------------------------------------------
Elda Malissa 
✿Shaklee Independent Distributor [ ID No : 1063253 ]
✎ PM : https://www.facebook.com/messages/healthybetteryou
✆ Contact No | :016 303 1954
✍ Blog: http://lovethepreciouslife.blogspot.com/
COD : Sekitar Sg. Petani, Seberang Jaya dan Permatang Pauh.