Thursday, February 26, 2015

Krim Ajaib Yang Menjadi Kesukaan Ibu-Ibu di Malaysia

Assalamualaikum..

Lama benar tak menulis di blog ni. :) Tak lah busy mana, tapi aturan masa selalu lari dan tersasar. Macam ni lah bila ada anak2 kecil yang sedang meningkat remaja. Haha. Ewah! Jauh bebenor lagi anak2 ummi tu nak menginjak alam dewasa. Tapi, yep, siapa2 yang ada anak2 toddler tu, tau lah macam mana busy nya mak ayah dibuatnya. 

So, hari ini ku gagahkan juga untuk meninggalkan jejak di sini. Berusaha untuk menulis di sini setiap hari. :) InsyaAllah. Permudahkanlah ya Allah. 

Saya kongsikan testimoni Herbal Blend Multipurpose Cream kesukaan ibu2 di Malaysia zaman ini. :)

[TESTIMONI HERBAL BLEND MULTIPURPOSE CREAM]

Herbal blend ni setiap rumah harus ada 1 tiub paling kurang. Terutama mereka2 yang ada anak2 kecil. Rumah saya ada 2 tiub. Hehe. 1 MIL punya, 1 kami anak beranak punya.

Untuk sapu kat tempat gatal2, bekas gigitan nyamuk.
Damia & Dafinah kalau gatal sikit kena gigitan nyamuk, mesti segera mai kat Ummi, minta sapu ubat (herbal blend cream) tu. Memang kejap ja lega gatal2 dan bekas gigitan/merah2 segera hilang. 

Saya pula sapu kat tapak kaki. Memula macam ragu2 jga, boleh ke krim ni lembutkan/haluskan tapak dan tumit saya yang pecah2 dan kasar sangat ni? Sebelum ni saya percaya minum ESP sahaja yang boleh menghaluskan tapak kaki saya ni. Tapi, nak beli ESP ongkosnya belum cukup. Hehe

Tapi, hasilnya, tak sampai 2 minggu, memang ada perubahan yang sangat ketara! Dah semakin licin. Suka suka suka! Itupun asyik terlupa nak sapu tiap2 malam. Biasalah. Again dengan alasan ada anak2 kecil. Hihi. 

Testimoni HOT from oven hari ni. :)

Sebenarnya, krim ni jauh lebih cepat berkesan kalau nak compare to losyen Nivea tu.. Hihi..
Dulu saya pakai krim Nivea ni untuk sapu pada tumit. Betul ke boleh sapu pada tumit? Kihkih. Bau dia memang sedap! Tapi, tak selesa memakainya, sebab agak sticky saya rasa. Kesannya saya tak ingat dah cepat ke lambat. Lama dah tak beli. Expired gitu je satu bekas tu sebab tak konsisten nak sapu. Tapi, dah ada herbal blend ni, tak yah beli dah kot Nivea ni. ;)



Harga murah sangat! RM27.50 satu tiub.
Barang paling laris di SHaklee!



  • PARABEN FREE.
  • Krim yang menenangkan ini telah diuji secara klinikal di mana ia dapat melembutkan kulit yang kasar dan pecah-pecah pada lutut, siku serta tumit kaki.
  • Dingin, bermentol dan tidak berminyak.
  • Diperbuat daripada estrak herba semulajadi yang menenangkan termasuk sage, horse chestnut yarrow dan rosemary.

Kalau anda berminat, boleh order dengan saya. :)
Sangat best tau krim ni. Menjadi pilihan pertama ibu2 yang mementingkan sesuatu yang terbaik untuk ahli keluarga. 


Hubungi untuk konsultasi percuma & maklumat lanjut: 
--------------------------------------------------- 
Elda Malissa 
✿Shaklee Independent Distributor [ ID No : 1063253 ] 
✎ PM : https://www.facebook.com/messages/healthybetteryou 
✆ Contact No | :016 303 1954 @ 0163031954 
✍ Blog: http://lovethepreciouslife.blogspot.com/ 
COD : Sekitar Sg. Petani, Seberang Jaya dan Permatang Pauh. 


**Kos penghantaran adalah RM10 untuk Semenanjung Malaysia dan RM20 untuk SABAH & SARAWAK. 

** Setelah anda membeli menerusi online, boleh lah menghubungi saya untuk mengetahui cara makan suplemen yang sesuai atau juga boleh lihat pada Jadual Makan di atas :) 

** Atau jika anda ingin menikmati diskaun sehingga 25%, boleh lah mendaftar sebagai ahli shaklee :) Baca sini (link) keistimewaan menjadi ahli :) 

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease **