Wednesday, March 04, 2015

Ekzema Sembuh Hanya Selepas 5 Hari Dengan Krim Ajaib!

Assalamualaikum..

Sihat kakak2, adik2, abang2?
Semoga semuanya berada dalam rahmat Allah hendaknya. Ameen..

Saya nak kongsikan sekali lagi testimoni dari post yang terdahulu tentang Krim Ajaib Pilihan Ibu-ibu iaitu Herbal Blend Multipurpose Cream dari Shaklee.



Sebelum ni saya kongsikan testimoni dalam bentuk mesej yang mama dia hantar. Dalam entry kali ni nak sertakan sekali testi bergambar pula. Hehe. Supaya lebih terbuka hati dan mata ibu-ibu yang masih ragu2 untuk mendapatkan krim ni. Hehe. Takpa ragu2, saya tak salahkan. Memang biasa naluri sang ibu2 begitu, inginkan yang terbaik untuk anak2. :)


Ni gambar sebelum menggunakan Herbal Blend Cream. Kesian kan? Saya pertama kali tengok gambar ni rasa nak nangis, terasa ke hati pedihnya. Anak luka sedikit sebab gigitan nyamuk pun dah rasa kasihan sangat. Inikan pula kalau penuh satu badan.


Selepas 5 hari, luka2nya kelihatan hilang dan magic sangat kan? Kulitnya licin seperti tak pernah ada luka2 ekzema tu. Alhamdulillah. Dengan izin Allah jua anak kecil ini diberi kesembuhan. 


Kata mamanya, hanya tinggal parut2 sahaja lagi. Terus nak order 3 tiub lagi herbal blend tu. Alhamdulillah mama kanak2 ini terjumpa krim ajaib ni :) Pastinya tidur lebih aman anak syurga ni kan? Dah tak gatal2. Mama dia pun boleh tidur nyenyak sama. Hihi.

Ibu2, ummi2, mak2, mama2... 
Jika anda ada anak yang punya ekzema, segeralah mencari penawarnya. Kesian sangat pada anak2 ni. Mereka tak tahu nak buat apa untuk redakan kegatalan melainkan dengan menggaru dan menangis. Kesan dari menggaru boleh memudaratkan lagi keadaan, kerana membuka ruang kepada jangkitan mudah berlaku pada luka. 

"Ummi tak salin baju takpa, asalkan anak2 pandai".

Sangat suka dengan ayat ni. 

Ummi kepada anak yang ada ekzema, cuba pula kata pada diri sendiri,

"Ummi tak salin baju takpa, asalkan anak boleh tidur lena, kulit cantik dan sihat"

InsyaAllah Allah lapangkan hati untuk mengeluarkan sedikit belanja untuk merawat anak2. 



Macam mana nak dapatkan krim ajaib ni?

Boleh hubungi saya seperti maklumat di bawah ya :)

Atau boleh klik gambar di bawah untuk pembelian terus dan pembayaran menggunakan credit atau debit card.


<Beli Herbal Blend Multipurpose Cream>

Hanya klik pada quantity untuk mendapatkan quantity krim yang ingin dibeli.



Hubungi untuk konsultasi percuma & maklumat lanjut: 
--------------------------------------------------- 
Elda Malissa 
✿Shaklee Independent Distributor [ ID No : 1063253 ] 
✎ PM : https://www.facebook.com/messages/healthybetteryou 
✆ Contact No | :016 303 1954 @ 0163031954 
✍ Blog: http://lovethepreciouslife.blogspot.com/ 
COD : Sekitar Sg. Petani, Seberang Jaya dan Permatang Pauh.

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease **

**Kos penghantaran adalah RM10 untuk Semenanjung Malaysia dan RM20 untuk SABAH & SARAWAK.

** Setelah anda membeli menerusi online, boleh lah menghubungi saya untuk mengetahui cara makan suplemen yang sesuai atau juga boleh lihat pada Jadual Makan di atas :)

** Atau jika anda ingin menikmati diskaun sehingga 25%, boleh lah mendaftar sebagai ahli shaklee :) Baca sini (link) keistimewaan menjadi ahli :)