Saturday, July 26, 2014

Nasib Baik Ada Cinch Energy Tea Mix

Assalamualaikum..

Penangan minum bancuhan teh terbaik yang menjadi kegemaran ummi sekarang, mata masih segar bugar untuk update blog lovethepreciouslife.blogspot.com ni. :)

Dan, ummi bukan berjaga sorang2.. Tetapi ditemani oleh si Meimei, Dafinah!

Yer, pada pukul 4.24 a.m, mulutnya tengah becok berkata itu ini.. Tapi tak mengganggu ummi, takpa.. Haha. Dia tengah layan blues tengok video-video dalam handphone ummi.. :)

Tengok video dia tengah makan durian, dan-dan juga minta nak makan durian.. Hahaha!
Tengok video tengah makan aiskrim, minta aiskrim pula!
Dan seterusnya.....

Ni entah pukul berapa pula dia nak tidur nanti. Nasib baik ummi dah teguk Cinch Tea Mix tadi, hilang segala mengantok, bolehlah melayan dia sampai dia lena dan layan tanpa stress memaksa dia tidur.. Ekekeke..

Pasal apa yang budak ni boleh berjaga sampai pukul 4 pagi ni?? Haha..
Sebab dia dah topup energy awal tadi lagi dah! 

Perkara yang sangat2 jarang dia buat.. Tertidur tanpa menempek kat ummi.. Hihi.. 

Layan anime 'Cars' sampai terlena.. Penat sangat gamaknya.. Haha.. 
Tapi kalo bangun balik ni jap lagi, ummi kena overtime sampai 2-3 pagi gak lah nampak gayanya.. Uwaaa..
Caption kat status FB ummi tadi. Kan sungguh jadi bagai dikata.. Hihi


Tidur dengan kasut raya lagi tu.. Haha.. Tertidur atas beanbag

Ini bukan orang yang tengok tv, tapi tv tengok orang :)
 Dia mai dah, minta susu dah...

Tata.. 

Selamat bersahur ^__^